ГлавнаяНовим тренером чоловічої збірної України з біатлону став…

Новим тренером чоловічої збірної України з біатлону став…

Новим тренером чоловічої збірної України з біатлону став...
Яна Мозуль
Биатлон
Просмотров21
Комментариев0

Надія Білова: Новий старший тренер чоловічої збірної України з біатлону

Екс-спортсменка та зараз тренерка,Надія Білова, була призначена на посаду старшого тренера чоловічої збірної України з біатлону. Вона замінює Юрая Санітрі, який працював на цій посаді протягом 8 років.

Нова тренерська команда

В новий тренерський штаб входять Олексій Кравченко, Дмитро Івасенко та Олександр Артюх. В той час як в команді B, головним тренером став Роман Прима.

Досвід Білової з командою

Білова не новачка в ролі головного тренера збірної України — вона вже отримала свій досвід у 2014 році на олімпіаді , коли під її керівництвом, команда здобула бронзу в спринті та золото в естафеті.

Укладання тренерського штабу

Головною тренеркою жіночої збірної залишається Микола Зоц, у той час як з юніорами продовжує працювати Олександр Кравченко.

Індивідуальна підготовка лідера чоловічої команди

Крім того, лідеру збірної Дмитру Підручному запропоновано індивідуальну програму підготовки до Олімпійських ігор 2026 року під керівництвом попереднього тренера збірної Юрая Санітри.

Новий образ збірної України

З іншої сторони, команда збірної України отримує новий вигляд, оскільки відповідно до останніх повідомлень їх буде одягати всесвітньо відомий бренд.

«Зміни в тренерському штабі чоловічої збірної України з біатлону — це новий етап в розвитку команди. Ми сподіваємося, що під керівництвом Надії Білової наші спортсмени зможуть показати ще більш високі результати.»

Ці зміни у складі команди є своєрідним «свіжим повітрям», що внесе відчуття відновлення в роботу команди. Посада головного тренера збірної, покладена на Надію Білову, що раніше уже працювала на цій посаді, дає нам надію на високі результати збірної на міжнародній арені.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *